Διάσημος ηθοποιός δέχθηκε αστυνομική εισβολή σπίτι του γιατί τον μπέρδεψαν με διαρρήκτη

Ο διάσημος ηθοποιός Βινγκ Ρέιμς, που έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τους ρόλους του στις ταινίες “Επικίνδυνη Αποστολή” βίωσε μία τρομακτική εμπειρία.

Ο άνδρας βρισκόταν σπίτι του όταν άνοιξε την πόρτα του και είδε τρεις αστυνομικούς να τον σημαδεύουν. Όπως καταγγέλλει ο Χολιγουντιανός σταρ, μία γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι είδε έναν ψηλό μαύρο άνδρα να εισβάλει στο σπίτι του με σκοπό προφανώς τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στην κλήση και κατέφθασαν να εξουδετερώσουν τον κλέφτη. Ωστόσο, επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και όχι για κάποιον εισβολέα. Ευτυχώς για τον Ρέιμς, τον αναγνώρισε ο ένας από τους αστυνομικούς, καθώς οι γιοι τους παίζουν μπάσκετ μαζί. Του εξήγησαν τι είχε συμβεί και λύθηκε η παρεξήγηση.

Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός είπε, όταν ρώτησαν τη γειτόνισσά του για την κλήση στην Άμεση Δράση εκείνη το διέψευσε. Ο Βινγκ Ρέιμς αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν άνοιγε ο γιος του την πόρτα και τύχαινε να κρατά το κοντρόλ από κάποιο βιντεο-γκέιμ και οι αστυνομικοί το μπέρδευαν με όπλο.

Ακούστε εδώ πώς περιγράφει το περιστατικό ο ηθοποιός

Πηγή: RT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ