Ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλε μέσω Twitter ένα τεράστιο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλλίας, η οποία κέρδισε το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της νικώντας την Κροατία με σκορ 4-2 στον τελικό.
Ο Γάλλος Πρόεδρος, που παρακολούθησε τον αγώνα από τις εξέδρες του «Λουζνίκι» στη Μόσχα, θα δεχθεί τους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, τον προπονητή και τις οικογένειές τους σε δεξίωση το απόγευμα της Δευτέρας στο προεδρικό μέγαρο.
Μπράβο από Φιλίπ
Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ είπε “μπράβο” σήμερα με ένα tweet στους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας.
“Πρωταθλητές του κόσμου!!! Τι αγώνας! Τι Παγκόσμιο Κύπελλο! Τι ομάδα! Κάνετε περήφανη τη χώρα σας, μπράβο” έγραψε στο Twitter ο Εντουάρ Φιλίπ μετά το τέλος του αγώνα που κέρδισε η Γαλλία με σκορ 4-2.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ