Τραγωδία – Κοριτσάκι εκτοξεύθηκε σε ύψος 6 μέτρων όταν το φουσκωτό κάστρο στο οποίο έπαιζε εξερράγη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του, όταν εκτοξεύθηκε σε ύψος 6 μέτρων στον αέρα, έπειτα από έκρηξη φουσκωτού κάστρου στο οποίο και έπαιζε, σε παραλία, στο Νόρφολκ της Μεγάλης Βρετανίας.

Το παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή, ενώ πανικόβλητος ο κόσμος που βρισκόταν εκεί, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρα.Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν ένα πάρα πολύ δυνατό κρότο και είδαν το κορίτσι να εκτοξεύεται στον αέρα.

Τα ακριβή στοιχεία του παιδιού δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ωστόσο σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, η ηλικία του δεν θεωρείται μεγαλύτερη των τεσσάρων ετών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλία Gorleston, στην οποία και βρίσκονται φουσκωτές τσουλήθρες, τραμπολίνο και παιχνίδια ροντέο.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο James Paget, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του πάρκου, Curt Johnson, ο οποίος και δεν ήταν παρών την ώρα του τραγικού συμβάντος, υποστηρίζει πως μάλλον το φουσκωτό εξερράγη λόγω της ζέστης, καθώς η θερμοκρασία άγγιξε εκείνη την ημέρα, τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, εξέφρασε την οδύνη του για το περιστατικό προσθέτοντας ότι είναι η πρώτη φορά που στο πάρκο συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Είναι πολύ αναστατωμένος. Βρισκόμαστε στην παραλία εδώ και πολλά χρόνια και είναι το πρώτο ατύχημα που είχαμε και είναι σοκαριστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ