Τραμπ: Ο Ομπάμα έλεγε ότι η Β. Κορέα είναι το πιό επικίνδυνο πρόβλημά μας – Όχι πλέον – ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, επιστρέφοντας σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την ιστορική συνάντησή του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, ασχολήθηκε με το twitter του, τονίζοντας ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν αποτελεί πλέον πυρηνική απειλή. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει και τον πρώην Πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα.

“Πριν αναλάβω την Προεδρία, όλοι πίστευαν ότι θα κάναμε πόλεμο με την Βόρεια Κορέα. Ο Πρόεδρος Ομπάμα είπε ότι η Βόρεια Κορέα είναι το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημά μας. Όχι πιά! Κοιμηθείτε ήρεμα απόψε!” έγραψε.

«Όλοι μπορούν τώρα να αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς απ’ ό,τι την ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου. Δεν υπάρχει πλέον Πυρηνική Απειλή από τη Βόρεια Κορέα. Η συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν ήταν μια ενδιαφέρουσα και πολύ θετική εμπειρία. Η Βόρεια Κορέα έχει σπουδαίο δυναμικό για το μέλλον!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Η Βόρεια Κορέα δεν είναι πλέον το «μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα» των Ηνωμένων Πολιτειών, έγραψε ακόμη ο Αμερικανός πρόεδρος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ