Συντετριμμένος πρώην Ολυμπιονίκης του σκι και η σύζυγός του – Δείτε γιατί

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην Αμερικανός Ολυμπιονίκης σκιέρ Μποντ Μίλερ και η σύζυγός του Mόργκαν Νεμπέκ μετά τον τραγικό χαμό της 19 μηνών κόρης του, που πνίγηκε πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα.

O Μπόντ και η Μόργκαν δημοσίευσαν στο λογαριασμό τους στο instagram φωτογραφίες με την μικρή Έμμι γράφοντας «είμαστε συντετριμμένοι. Το κοριτσάκι μας, η Έμμι, απεβίωσε χθες. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν φανταζόμασταν ότι θα βιώναμε έναν πόνο σαν αυτόν. Η αγάπη της, το φως της, το πνεύμα της δε θα ξεχαστούν ποτέ. Το κοριτσάκι μας λάτρευε τη ζωή και την έζησε στο έπακρο κάθε μέρα. Η οικογένειά μας, ζητά την ιδιωτικότητα σε αυτή την οδυνηρή στιγμή».

Ο Μπόντ Μίλλερ, είναι ο πιο επιτυχημένος σκιέρ στην ιστορία της Αμερικής, έχοντας κερδίσει έξι Ολυμπιακά μετάλλια, ανάμεσά τους και το χρυσό στους Αγώνες του 2010. Ο 40χρονος αθλητής και η σύζυγός του, Μόργκαν, που είναι επαγγελματίας παίκτης του βόλεϊ και μοντέλο, ήταν σε πάρτι ενός γείτονά τους την Κυριακή, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μόργκαν βρήκε την κόρη της στην πισίνα, πήδηξε μέσα , προσπάθησε να τη βγάλει και να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αλλά τελικά υπέκυψε. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο και περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Μετά τη σοκαριστική ανακοίνωση του ζευγαριού, οι θαυμαστές φυσικά έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους. «Λυπούμαστε πολύ για την απώλειά σας, Σας στέλνουμε την αγάπη και το κουράγιο σε αυτή την επώδυνη εποχή» έγραψε κάποιος στον Μποντ ενώ ένας άλλος πρόσθεσε «Οι προσευχές μου περιλαμβάνουν εσάς και την οικογένειά σας».

σχολίασε κι εσύ