Πήρε εξιτήριο ο Τζόρτζ Μπους ο πρεσβύτερος

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Χ.Ου. Μπους, 93 ετών, πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο του Χιούστον όπου νοσηλεύτηκε επί σχεδόν δύο εβδομάδες για μια λοίμωξη που είχε επεκταθεί και στο αίμα του, όπως έκανε γνωστό ένας εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο Μπους, ο γηραιότερος εν ζωή πρώην πρόεδρος, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 22 Απριλίου, μία ημέρα μετά την κηδεία της συζύγου του, Μπάρμπαρα, η οποία πέθανε στις 17 Απριλίου.

“Οι γιατροί του ανέφεραν ότι πάει καλά και είναι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι” ανέφερε ο εκπρόσωπος Τζιμ ΜακΓκραθ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο πρώην πρόεδρος είχε νοσηλευτεί στην ίδια κλινική, το Νοσοκομείο Μεθοδιστών του Χιούστον, πριν από περίπου έναν χρόνο επειδή παρουσίασε ελαφρύ βήχα που στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν σε ήπιας μορφής πνευμονία.

Ο Μπους είναι ο πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Ου. Μπους (2001-9) και του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντας Τζεμπ Μπους ο οποίους διεκδίκησε ανεπιτυχώς το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του 2016.Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ