Οι εφιαλτικές στιγμές 23χρονης στα χέρια του βιαστή της – Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Οι φρικτές μνήμες μίας 23χρονης γυναίκας από την αρπαγή και την σεξουαλική της κακοποίηση αναβίωσαν στην αίθουσα του Εφετείου, όπου εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό η πολύκροτη υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Κύπρο τον Οκτώβριο του 2015.

Στο εδώλιο βρέθηκε δεύτερη φορά ένας 24χρονος από την Πάφο, ο οποίος κατηγορείται ότι απήγαγε, βίασε και έκλεψε τη νεαρή τουρίστρια από την Ολλανδία ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Το δικαστήριο απέρριψε την έφεση του κατηγορούμενου και διατήρησε την ποινή 6,5 ετών που του είχε επιβάλει πρωτόδικα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, το οποίο είχε συνεδριάσει στην Πάφο. Το Εφετείο έλαβε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ο 24χρονος αρχικά είχε αρνηθεί πως είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την τουρίστρια από την Ολλανδία.

Είχε φτάσει στο σημείο να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε το θύμα, που εργαζόταν στην περιοχή, κάτι που αναγκάστηκε να ανασκευάσει μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Τότε αναγκάστηκε να αλλάξει την εκδοχή του, λέγοντας πως ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 23χρονη με τη συναίνεση της. Ένα άλλο στοιχείο που οδήγησε τους δικαστές να βγάλουν την ετυμηγορία τους ήταν ότι όλο αυτό το διάστημα ο νεαρός δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας.

Η 23χονη επέστρεφε στο σπίτι της στις 5:30 το πρωί της 4ης Οκτωβρίου του 2015, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της ο 24χρονος και της πρότεινε να τη μεταφέρει στο διαμέρισμα της στην Κάτω Πάφο. Η ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε, όμως ο κατηγορούμενος την πήγε σε ερημική περιοχή όπου την κακοποίησε σεξουαλικά.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ