Φρίκη: Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας βίασε μέχρι θανάτου κοριτσάκι 19 μηνών στη Χιλή

Φρίκη προκαλεί μια είδηση από την μακρινή Χιλή. Ένας 30χρονος άνδρας βίασε μέχρι θανάτου βρέφος μόλις 19 μηνών. Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και υποβλήθηκε σε επέμβαση ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και λίγη ώρα αργότερα πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.

Η αστυνομία της επαρχίας Βαλπαραϊσο, στην κεντρική Χιλή, συνέλαβε τον 30χρονο Αντρές Εσπινόζα Αραβένα, ο οποίος είναι ο σύντροφος της θείας του άτυχου μωρού και ο άνθρωπος που το μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι το μωρό έπεσε και χτύπησε αλλά τα στοιχεία σε βάρος του είναι αδιάσειστα. Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου ο 30χρονος θα μείνει στη φυλακή για έξι μήνες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη χιλιανή κοινωνία και πολλές διαδηλώσεις από πολίτες που ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το ανθρωπόμορφο τέρας είχε βάλει υποψηφιότητα το 2016 για δημοτικός σύμβουλος με το ακροδεξιό κόμμα UDI, το οποίο έσπευσε να τονίσει ότι ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος και πως δεν υπήρξε ποτέ μέλος του κόμματος.

Πηγή πληροφοριών: Independent, biobiochile.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ