Μητέρα καταγγέλλει: Βιάσε τον 8χρονο γιό μου συμμαθητής του – ΒΙΝΤΕΟ

Μία μητέρα περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC το δράμα που ζει η οικογένεια της, καθώς ο 8χρονος γιός της, όπως καταγγέλλει, βιάστηκε από έναν συμμαθητή του, ενώ τα δύο παιδιά έπαιζαν.

Οι γονείς του 8χρονου είχαν καλέσει το παιδί στο σπίτι τους για να παίξουν, καθώς τα παιδιά ήταν φίλοι από το νηπιαγωγείο.

Όταν τα παιδιά πήγαν στο υπνοδωμάτιο για να παίξουν, ο φίλος του έκλεισε την πόρτα με μία καρέκλα, τράβηξε τις κουρτίνες και είπε στον 8χρονο να γδυθεί. Η μητέρα είπε πως ο γιός της έπεσε θύμα βιασμού και το άλλο αγόρι του είπε να μην πει τίποτα στους γονείς του επειδή θα θύμωναν μαζί του αν μάθαιναν κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο Victoria Derbyshire Show, η μητέρα αποκάλυψε ότι το αγοράκι είχε προσπαθήσει να βιάσει τον γιο της άλλες τέσσερις φορές. Το βράδυ, η μητέρα παρατήρησε ότι ο γιος της δεν ήταν καλά από τη στιγμή που έφυγε ο φίλος του.

Η μητέρα πήγε στην αστυνομία, αλλά της είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί ο δράστης ήταν κάτω από την ηλικία της ποινικής υπαιτιότητας. Η μητέρα αποκάλυψε ότι ο βιασμός βύθισε στην κατάθλιψη τον γιό της, ο οποίος αυτοτραυματιζόταν και ήθελε να πεθάνει.

Πηγή: BBC, Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ