Κύπρος: Εμπλοκή στην κατάθεση του 15χρονου γιου του ζευγαριού που δολοφονήθηκε- Γιατί ζητά νέες καταθέσεις ο Εισαγγελέας

Τη λήψη νέων καταθέσεων ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του ζευγαριού στον Στρόβολο της Κύπρου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα philenews.com λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία με τη συμμετοχή των ανακριτών της υπόθεσης. Ο Γενικός Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν ελλιπή στοιχεία που αφορούν τις έρευνες της υπόθεσης και ζήτησε τη λήψη νέων καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Κώστας Κληρίδης έκρινε ότι υπάρχουν κομμάτια στο παζλ της δολοφονίας του άτυχου ζεύγους που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και προς την κατεύθυνση αυτή ζήτησε τη συλλογή περαιτέρω στοιχείων.

Ακολούθως, και αφού προηγηθούν οι παραπάνω ενέργειες, θα προχωρήσουν και στη λήψη κατάθεσης από τον 15χρονο γιο της οικογένειας με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγου και λειτουργών των υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Οι ανακριτές ψάχνουν ακόμα για το μαχαίρι, που χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες για τη δολοφονία, η οποία μάλλον διαπράχθηκε ώρα πριν από την κλήση που δέχθηκε η αστυνομία.

Πηγή: philenews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ