Αυτή η 44χρονη έχει σύζυγο, αρραβωνιαστικό και δύο…εραστές – Ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι – ΦΩΤΟ

“Χαρέμι” από άνδρες είχε φτιάξει μία 44χρονη γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία έχει σύζυγο, αρραβωνιαστικό και δύο εραστές.

Η 44χρονη εξομολογείται ότι η πολυγαμική σχέση λειτουργεί στην εντέλεια τόσο για εκείνη όσο και τους συντρόφους της και πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της διαφορετικά, παρά το γεγονός ότι έχουν δεχτεί πολλές επικρίσεις. Η 44χρονη, δασκάλα και θεραπεύτρια, ζει με τον σύζυγό της, τον 43χρονο Tim, τον 53χρονο αρραβωνιαστικό της John και τους δύο εραστές της, τον 63χρονο Michael και τον 73χρονο James.

“Μεγάλωσα σε μία αρκετά παραδοσιακή οικογένεια. Είχα συντρόφους και ήμουν μονογαμική. Το να έχω περισσότερους από έναν συντρόφους ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό. Στα 20 μου παντρεύτηκα και εγκαταστάθηκα στο Chorlton με την πλήρη δέσμευση να παραμείνω με τον άνδρα μου για το υπόλοιπο της ζωής μου … Η ιδέα πως το να αγαπάς περισσότερους από έναν άνδρες μπορεί να μη σε κάνει απαραιτήτως κακό άνθρωπο μου πέρασε από το μυαλό όταν συνάντησα σε μια παμπ έναν τύπο που είχε περισσότερους από μία συντρόφους” δήλωσε η 44χρονη και σημείωσε ότι αποφάσισε να το ψάξει και να δει πώς λειτουργούν τα πράγματα σε μια πολυγαμική σχέση.

“Μερικά χρόνια αργότερα, το 2003, είπα ότι μάλλον είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσουμε μια ανοιχτή σχέση. Ενδιαφερόμουν να εξερευνήσω την πιθανότητα να επιτρέψω στον εαυτό μου να αγαπήσει περισσότερους από έναν άνθρωπο. Νομίζω πως για αυτόν ήταν περισσότερο η σκέψη για περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους”.

Αφού χώρισε, παντρεύτηκε ξανά το 2013. “Παντρεύτηκα έναν από τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησα την πολυγαμία. Ο σύζυγός μου Tim, που είναι 43 ετών και εγώ γνωριστήκαμε το 2004 και παντρευτήκαμε το 2013 στο Μουσείο του Μάντσεστερ, κάτω από τον Τυραννόσαυρο Ρεξ… Έχω έναν σύντροφο, τον John, με τον οποίο είμαι από το 2011 και σκοπεύω να ‘παντρευτώ’ φέτος και άλλους δύο, τον Michael και τον James, με τους οποίους είμαστε μαζί από το 2016. Όπως και σε κάθε άλλη σχέση, ανασφάλειες προκύπτουν όλη την ώρα. Αν και υπό μία έννοια υπάρχει λιγότερη ζήλια ίσως, κανένας φόβος πως ο σύντροφός σου θα σε απατήσει, καθώς γιατί να πεις ψέματα όταν επιτρέπεται ούτως ή άλλως να έχεις άλλους συντρόφους;”.

Πηγή πληροφοριών: mirror.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ