Νεκρή η γυναίκα που άνοιξε πυρ στο YouTube – LIVE εικόνα από το σημείο

Νεκρή φέρεται να είναι η γυναίκα η οποία πυροβόλησε νωρίτερα μέσα στα κκεντρικά γραφεία του YouTube στο Σαν Μπρούνο, στη βόρεια Καλιφόρνια, ανέφερε αστυνομική πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Σϋμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα φορούσε σκούρο μπλουζάκι και μαντήλα στο κεφάλι και πυροβόλησε τουλάχιστον τουλάχιστον 20 φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου «Zuckerberg» του Σαν Φρανσίσκο ανακοίνωσε ότι αρκετοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί εκεί ύστερα από το συμβάν, χωρίς να αποσαφηνίζει τη σοβαρότητα της κατάστασής τους, ενώ άγνωστος αριθμός τραυματιών έχει μεταφερθεί και σε άλλα νοσοκομεία της περιοχής.

Το γεγονός επιβεβαίωσε νωρίτερα η Google, στην οποία ανήκει το Youtube, εν μέσω μαρτυριών από εργαζόμενους για την ύπαρξη ενεργού σκοπευτή. Παράλληλα, η Google ανέφερε στο twitter ότι συνεργάζεται με τις αρχές και θα παραθέσει επίσημη ενημέρωση μόλις υπάρξει δυνατότητα.

Ένας εργαζόμενος της εταιρίας ανέφερε στο twitter ότι το προσωπικό εγκατέλειψε το κτήριο υπό καθεστώς πανικού, ενώ οι πρώτες εικόνες που καταφθάνουν από τα τοπικά δίκτυα ενημέρωσης εμφανίζουν εργαζόμενους του YouTube να βγαίνουν από το κτήριο με τα χέρια ψηλά και να υπόκεινται σε σωματικό έλεγχο από αστυνομικούς Στα κεντρικά γραφεία του YouTube απασχολούνται περίπου 1.700 εργαζόμενοι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ