Η πριγκίπισσα της Ιαπωνίας ανέβαλε τον γάμο της και οι φήμες οργιάζουν

Η αναβολή του αρραβώνα και του γάμου της πριγκίπισσας Μάκο, εγγονής του αυτοκράτορα Ακιχίτο, προκάλεσε θύελλα φημών στην Ιαπωνία γύρω από τους λόγους της απόφασης αυτής, πόσο μάλλον που αυτή ανακοινώθηκε εν μέσω αποκαλύψεων για οικονομικά προβλήματα της μητέρας του μνηστήρα.

Η 26χρονη πριγκίπισσα Μάκο αιφνιδίασε το αρχιπέλαγος ανακοινώνοντας την αναβολή για το 2020 των επισήμων αρραβώνων της με τον κοινό θνητό συνομήλικό της Κέι Κομούρο, που είχαν προγραμματιστεί για τις 4 Μαρτίου 2018.

Η αναβολή αυτή είναι πρώτο θέμα σήμερα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών δικτύων της χώρας, ενώ τα πρακτορεία ειδήσεων Kyodo και Jiji μετέδωσαν την είδηση το βράδυ χθες, Τρίτη.

“Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε αρκετό χρόνο για τις ετοιμασίες του γάμου και της νέας μας ζωής πριν από το γάμο που είχε προγραμματιστεί το φθινόπωρο”, εξήγησε η Μάκο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Υπηρεσία του Αυτοκρατορικού Οίκου.

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Σεπτέμβριο, επρόκειτο να γιορτάσει το γεγονός με παραδοσιακή τελετή στις 4 Μαρτίου, ενόψει του γάμου του στις 4 Νοεμβρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ