25χρονος Βρετανός συνελήφθη μετά από “ακραίο” σεξ με πόρνη η οποία πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της σύλληψης ενός Βρετανού στην Ταϊλάνδη για τον μυστηριώδη θάνατο μιας πόρνης, της 26χρονης Wannipa Janhuathon.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” η ιερόδουλη όπως όλα δείχνουν έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην Pattaya κατά τη διάρκεια “ακραίου” σεξ που είχε με τον 25χρονο Βρετανό Reece Vella, από το Birmingham.

Η ιερόδουλη από την πτώση υπέστη συντριπτικά κατάγματα σε όλο της το κορμί πέφτοντας γυμνή από το μπαλκόνι του δωματίου ξενοδοχείου που είχε κλείσει ο νεαρός Βρετανός, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ο Βρετανός κρατείται με την υποψία της «εγκληματικής αμέλειας» που οδήγησε στον θάνατο της 26χρονης.

«Η κυρία Wannipa και ο κύριος Vella έκαναν πολύ αλλόκοτο, ακραίο σεξ στο μπαλκόνι όταν εκείνη έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε. Ο κ. Vella πανικόβλητος το έβαλε στα πόδια, και φεύγοντας από το δωμάτιο άρπαξε το κινητό της για να σβήσει τα ίχνη του. Στη συνέχεια έκλεψε μια μοτοσικλέτα για να το σκάσει», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ