Αυτός είναι ο πιο γοητευτικός ηγέτης του πλανήτη

Σε όλες τις ψηφοφορίες για τον πιο όμορφο, τον πιο γοητευτικό ή ακόμη και τον πιο συμπαθητικό ηγέτη στον κόσμο, το όνομά του φιγουράρει πάντα στην πρώτη θέση. Ο λόγος για τον Καναδό Πρωθυπουργό, Τζάστιν Τριντό, που φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να γοητεύει τα πλήθη εντός και εκτός Καναδά.

Ο 45χρονος ανέλαβε την πρωθυπουργία πριν δύο χρόνια, είναι ο δεύτερος νεότερος σε ηλικία Καναδός πρωθυπουργός και ο μπαμπάς του, ο Πιερ Τριντό ήταν επίσης πρωθυπουργός (με δύο θητείες).

Πριν γίνει δημόσιος λειτουργός, ο Τζάστιν ήταν δάσκαλος το Βανκούβερ. Α, είχε εμφανιστεί και στην τηλεοπτική σειρά «The Great War». Τον Μάιο του 2005, παντρεύτηκε τη νεανική του αγάπη, τη Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό κι έφεραν στον κόσμο τον Ξαβιέ (10 χρονών, σήμερα), την Έλα-Γκρέις (οκτώ) και τον Αντριέν (τριών, μόλις).

Τις ώρες που δεν είναι με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τα παιδιά τους, ο Τζάστιν, ως πρωθυπουργός, κάνει όλα αυτά που κάνουν δημοσίως οι πρωθυπουργοί. Βγάζει λόγους, παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, κάνει χειραψία με τους διάσημους του πλανήτη: Τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκηπα Ουίλιαμ, τη Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Χάρι, τους Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα (προηγουμένως), τον Ντόναλντ Τραμπ (τώρα). Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ