Αυτό είναι το πιο περίεργο άθλημα στον κόσμο

Τα πιο περίεργα αθλήματα αναδείχθηκαν μέσα από ψηφοφορία και στην κορυφαία δεκάδα αναδείχθηκαν το καγιάκ κολοκύθας, το σκάκι πυγμαχίας, το ακραίο σιδέρωμα και το υποβρύχιο χόκεϊ.

Το καγιάκ κολοκύθας ψηφίστηκε ως το πιο περίεργο άθλημα στον κόσμο. Το περίεργο αυτό σπορ που είναι πιο πιθανό να δει κανείς στη Νέα Σκωτία, απαιτεί το σκάλισμα μιας γιγαντιαίας κολοκύθας που θα χρησιμοποιηθεί σαν σχεδία για να διασχίσει τη λίμνη σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο.

Δεύτερη στη λίστα ήρθε το άθλημα της αυθόρμητης πτώσης με την κοιλιά στη λάσπη. Το άθλημα αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα στο Τέξας των ΗΠΑ. Ενώ τρίτο στη λίστα είναι το υποβρύχιο χόκεϊ.

Άλλα ασυνήθιστα αθλήματα που μπήκαν στην πρώτη δεκάδα περιλαμβάνουν το κολύμπι με αναπνευστήρα, το οποίο λατρεύουν στο Llanwrtyd Wells στην Ουαλία, το ακραίο σιδέρωμα, δηλαδή το σιδέρωμα σε ασυνήθιστες συνθήκες, αλλά και το σκάκι πυγμαχίας που συνδυάζει την πνευματική δεξιότητα από το σκάκι με τη φυσική δοκιμασία του μποξ με εναλλασσόμενους γύρους από κάθε άθλημα για να δημιουργήσει ένα παράξενο υβριδικό άθλημα.

Το υποβρύχιο χόκεϊ, γνωστό και ως Octopush, θεωρήθηκε το πιο επικίνδυνο από τα περίεργα αυτά αθλήματα στην αντίστροφη μέτρηση. Περιλαμβάνει δύο ομάδες που αγωνίζονται κατά μήκος του πυθμένα μιας πισίνας προσπαθώντας να αποφύγουν τους αντιπάλους. Ενώ ορισμένα αθλήματα είναι ξεκάθαρα από τα ονόματά τους, άλλα είναι λιγότερο εμφανή με ασυνήθιστους κανόνες και εξοπλισμό.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ