Το θρίλερ πίσω από την αυτοκτονία της 23χρονης πορνοστάρ – Πως πέθανε

Μια σκοτεινή ιστορία με διαστάσεις θρίλερ κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία της 23χρονης πορνοστάρ Αugust Ames η οποία βρέθηκε νεκρή στο Camarillo της Καλιφόρνια την Τρίτη.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η Dailymail η νεαρή πορνοστάρ είχε βιώσει μια φριχτή παιδική ηλικία λόγω του ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά.

Όπως αποκάλυψε η φίλη της Ηοlly Randall η August της είχε εκμυστηρευθεί πολλά γεγονότα τραυματικά από την παιδική της ηλικία. Χαρακτηριστικά της είχε πει οτι έχει πολύ άσχημη σχέση με τον πατέρα της και συγκεκριμένα ανέφερε “προσπάθησα να το ξεχάσω και να του μιλήσω για το πώς αισθανόμουν όταν ήμουν παιδί. Επειδή υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Όχι από τον πατέρα μου. Έτσι υπέφερα που με κακοποίησαν. Όταν τελικά το είπα στον πατέρα μου δεν με πίστεψε.

Ολη μου τη ζωή μεγάλωσα ως ψεύτρα από τον πατέρα μου και την οικογένειά του». Μίλησε και για τις πρώτες της εμπειρίες με τα ναρκωτικά. Είπε στη Randall πως ο πατέρας ενός παιδιού που έκανε babysitting της προσέφερε κοκαΐνη αν έμενε γυμνή. Ο ιατροδικαστής που την εξέτασε δήλωσε πως πέθανε από ασφυξία. Η 23χρονη πορνοστάρ, όπως έγινε γνωστό, κρεμάστηκε.

Ο James Grabowski δήλωσε ότι εξακολουθεί να αποδίδει τον θάνατο της αδερφής του στις διαδικτυακές επιθέσεις. «Θέλω να αναγνωριστεί ο θάνατος της αδερφής μου ως σοβαρό ζήτημα. Το bullying δεν είναι ok. Στοίχισε τη ζωή της αδερφής μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γίνω η φωνή της Mercedes. Αλλά τώρα η οικογένειά μου και εγώ πρέπει να μείνουμε μόνοι να θρηνήσουμε. Έχουμε χάσει έναν αγαπημένο μας άνθρωπο.

Η 23χρονη πορνοστάρ δέχτηκε κύματα επιθέσεων πρόσφατα και κατηγορήθηκε ως ομοφοβική όταν έγραψε ότι δεν θα έκανε σκηνή με πορνοστάρ που είναι γκέι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ