Σάλος για το βίντεο που δείχνει τη Μάλια Ομπάμα να καπνίζει

Η προβολή ενός βίντεο όπου διακρίνεται η Μάλια Ομπάμα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, να καπνίζει, προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι με μηνύματά τους έσπευσαν στο πλευρό της και τάχθηκαν υπέρ του δικαιώματος στο σεβασμό της προσωπικής ζωής.

Μεταξύ τους ήταν και οι κόρες δύο προέδρων, του Μπιλ Κλίντον, η Τσέλσι Κλίντον, και του Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνκα Τραμπ.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η 19χρονη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, η οποία είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο Χάρβαρντ να καπνίζει, ενώ βρίσκεται σε ένα μπάνιο και να κάνει φυσώντας δακτυλίδια από καπνό.

«Η ιδιωτική ζωή της Μάλια Ομπάμα, που δεν παύει να είναι μια νεαρή γυναίκα, φοιτήτρια πανεπιστημίου και πολίτης (αυτής της χώρας) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να προκληθεί θόρυβος στο Διαδίκτυο» ήταν το tweet που ανήρτησε την Παρασκευή η Τσέλσι Κλίντον, η οποία πρόσθεσε: «Άντε, για συμπεριφερθείτε καλύτερα!».

Ανάλογου περιεχομένου ήταν το μήνυμα της Ιβάνκας Τραμπ στο Twitter. «Η Μάλια Ομπάμα πρέπει να έχει το ίδιο δικαίωμα στον σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής με όλους τους άλλους φοιτητές της ηλικίας της. Είναι μια νεαρή γυναίκα και μια πολίτης και πρέπει να την αφήσετε στην ησυχία της» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιβάνκα Τραμπ. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ