Η αμήχανη στιγμή της Μελάνια Τραμπ με έναν 25χρονο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μελάνια Τραμπ συνοδεύει τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, στη δεύτερη περιοδεία του στο εξωτερικό υπό το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ. Κατά τις επισκέψεις τους σε χώρες της Ασίας, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τραβάει επάνω της όλα τα βλέμματα, χάρη στην εντυπωσιακή της ομορφιά και το κομψό της ντύσιμο.

Η Μελάνια Τραμπ είναι συνηθισμένη να δέχεται τον θαυμασμό των γύρω της και καθόλου μαθημένη στο να την αγνοούν. Κάτι τέτοιο συνέβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νότια Κορέα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο και πολλούς δημοσιογράφους, όμως ο φακός «συνέλαβε» μία σκηνή που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η κυρία Τραμπ στεκόταν μπροστά από μία παρέα κοριτσιών, οι οποίες έδειχναν πολύ ενθουσιασμένες που βρίσκονταν δίπλα της. Την κοιτούσαν, της χαμογελούσαν και εκείνη ανταπέδιδε τα χαμόγελα.

Ξαφνικά, ένα από τα κορίτσια αρχίζει να φωνάζει και να χοροπηδά από τον ενθουσιασμό του και τα υπόλοιπα κορίτσια κάνουν το ίδιο. Η Μελάνια Τραμπ αρχίζει να γελά και να τους χαμογελά πλατύτερα, πιστεύοντας πως χαίρονται με την παρουσία της, όμως πολύ γρήγορα συνειδητοποιεί πως ο ενθουσιασμός των κοριτσιών δεν είναι για την ίδια, αλλά για τον 25χρονο νεαρό που στέκεται ακριβώς δίπλα της.

Πρόκειται για τον Min-ho, έναν σταρ της κορεατικής ποπ σκηνής, μέλος του εξαιρετικά δημοφιλούς συγκροτήματος Shinee. Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, δεν έδειξε να ενοχλείται που δεν ήταν αυτή το αντικείμενο θαυμασμού των κοριτσιών. Αντιθέτως, έδειχνε να διασκεδάζει με τον ενθουσιασμό των κοριτσιών που αντίκρισαν σε απόσταση αναπνοής το είδωλό τους. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ