Όλοι τον είχαν για νεκρό, ενώ εκείνος έκανε τη ζωή του στο… Μεξικό

Δώδεκα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, και ενώ όλοι νόμιζαν πως ήταν νεκρός, βρέθηκε σε ένα μικρό χωριό στο Μεξικό ο Patrick McDermott. Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της τραγουδίστριας Ολίβια Νιούτον-Τζον, Αμερικανός καμεραμάν κορεατικής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε το 2005, ενώ είχε πάει ένα ταξίδι για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό «New Idea», ένας άνδρας που ταιριάζει στην περιγραφή του McDermott ζει σε μία μικρή πόλη του Μεξικού, μαζί με την γυναίκα του. Ο McDermott είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς μαζί με τα προσωπικά του αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου και του πορτοφολιού του, και το 2008 έκθεση εμπειρογνωμόνων της αμερικανικής ακτοφυλακής ανέφερε πως ο McDermott «πιθανώς πνίγηκε».

Το 2009, όμως, ήρθαν στο φως στοιχεία που έδειχναν πως ίσως ο McDermott σκηνοθέτησε τον θάνατό του, προκειμένου να γλυτώσει από τα χρέη του.

Σύμφωνα με ιδιωτικό ντετέκτιβ που μίλησε στο «New Idea», ο άνδρας των φωτογραφιών είναι ο McDermott . «Η κατατομή προσώπου είναι η ίδια ακριβώς. Τα μάτια είναι ίδια και τα αυτιά εκτείνονται ακριβώς στην ίδια απόσταση. Πιστεύω πως είναι αυτός».

Πηγή πληροφοριών: The Independent

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ