Ξυλοκόπησε μια γυναίκα στον δρόμο και οι περαστικοί έβγαζαν selfies από πάνω της – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος στο Πίτσμπουργκ των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο βλέπουμε έναν άνδρα να χτυπάει ξαφνικά με μανία, στην μέση του δρόμου, μια γυναίκα.

Αυτό που σοκάρει περισσότερο όμως και από την ίδια την πράξη είναι η κτηνώδης αδιαφορία των περαστικών, οι οποίοι όχι απλώς δεν παρενέβησαν, όχι μόνο δεν τηλεφώνησαν στην αστυνομία, αλλά άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες και να βγάζουν selfies με φόντο το αναίσθητο κορμί της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, μερικοί νεαροί επέστρεψαν λίγα λεπτά μετά στο σημείο μαζί με φίλους τους για να τραβήξουν βίντεο. Ένας από αυτούς ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο δίπλα στη γυναίκα για να βγάλει μια καλή selfie».

«Ούτε σε ζώα δεν φέρονται έτσι. Αν η κόρη μου ήταν σκύλος θα της φέρονταν καλύτερα. Είναι αηδιαστικό. Το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια», είπε η μητέρα της γυναίκας, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών.

Ευτυχώς υπάρχει και η θετική πλευρά αυτής της άθλιας ιστορίας. Ένας γιατρός είδε το βίντεο και προσφέρθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Πηγή πληροφοριών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ