Εικόνες βιβλικής καταστροφής στον “παράδεισο” του Μπράνσον από τον κυκλώνα Ίρμα – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίρμα, ο οποίος έπληξε και το ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Νέκερ.

Ο 67χρονος Μπράνσον, έδειξε το τεράστιο μέγεθος της καταστροφής μέσω φωτογραφιών και βίντεο που ανήρτησε στα social media. Ο ίδιος μαζί με την οικογένειά και τους εργαζομένους του δεν έφυγαν από το νησί, αλλά βρήκαν καταφύγιο στο υπόγειο κελάρι της υπερπολυτελούς βίλας του.

Κτίρια έχουν καταστραφεί εντελώς, δέντρα έχουν ξεριζωθεί ή σπάσει, ενώ οι τηλεπικοινωνίες στις Παρθένες Νήσους είχαν κοπεί.

«Τα περισσότερα από τα κτήρια και η χλωρίδα του Νέκερ έχουν καταστραφεί εντελώς ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Καταλάβαμε την πλήρη ισχύ του πιο δυνατού τυφώνα που χτύπησε ποτέ τον Ατλαντικό Ωκεανό. Αλλά είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε χτίσει ένα πολύ ανθεκτικό κελάρι στο κυρίως σπίτι του Νέκερ και όλες οι ομάδες μας που έμειναν στο νησί είναι καλά και ασφαλής», έγραψε στο μπλογκ του Μπράνσον.

Ο δισεκατομμυριούχος μετέβη στο Πουέρτο Ρίκο, ώστε να συντονίσει την επιχείρηση παροχής βοήθειας στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και ειδικά στο νησί Νέκερ. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ