Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων της επίθεσης στο Μάντσεστερ – ΦΩΤΟ

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης σε συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ. Από την αιματηρή επίθεση έχασαν τη ζωή του 22 άτομα, μεταξύ των οποίων αρκετά παιδιά, και τραυματίστηκαν άλλα 59.

Μεταξύ αυτών η 15χρονη Olivia Campbell, που η μητέρα της έψαχνε απεγνωσμένα να την βρει μιλώντας για το παιδί της σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα. Είχε μιλήσει με την 15χρονη την ώρα της συναυλίας, λίγο πριν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε βγει στη σκηνή και της είχε πει “Περνάω υπέροχα, σε ευχαριστώ πολύ που με άφησες να έρθω, σ’ αγαπώ”.

“Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένο μου, πολύτιμο, πανέμορφο κορίτσι Olivia Campbell, έφυγες πολύ γρήγορα, πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους και να συνεχίσεις να χαμογελάς, η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ”, έγραψε η μητέρα της 15χρονης.

Το νεότερο θύμα του 22χρονου τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο στο Μάντσεστερ είναι η 8χρονη Saffie Rose Roussos. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μητέρα της 8χρονης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής και δεν γνωρίζει ότι η κόρη της έχει χάσει τη ζωή της.

Η 32χρονη Kelly Brewster είχε πάει στη συναυλία με την αδελφή και την ανιψιά της. Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, η γυναίκα αγκάλιασε το παιδί για να το προστατέψει από τα θραύσματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ