Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άστεγου επαίτη για την τραγωδία του Μάντσεστερ

Ένας άστεγος άνδρας που έσπευσε στο Manchester Arena, τις πρώτες στιγμές μετά το μακελειό, περιγράφει πώς μία γυναίκα πέθανε στα χέρια του.

Ο 33χρονος Κρις Πάρκερ βρισκόταν στο φουαγιέ και επαιτούσε τη στιγμή που έγινε η έκρηξη, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και τραυμάτισε 59.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Association Press: «Όλοι ήταν μαζεμένοι στο σημείο, χαρούμενοι. Την ώρα που ο κόσμος έβγαινε από τη γυάλινη πόρτα, άκουσα ένα ‘μπαμ’ και μέσα σε δευτερόλεπτα είδα ανθρώπινη σάρκα, μετά καπνό και ύστερα άκουσα τα ουρλιαχτά».

«Η έκρηξη με πέταξε στο έδαφος και αμέσως σηκώθηκα όρθιος. Ενστικτωδώς αντί να τρέξω να φύγω, έτρεξα προς τα πίσω, προσπαθώντας να βοηθήσω», συμπλήρωσε ο άνδρας και σημείωσε: «Παντού στο έδαφος ήταν άνθρωποι ξαπλωμένοι. Είδα ένα μικρό κορίτσι. Την τύλιξα με ένα διαφημιστικό μπλουζάκι και την ρώτησα ‘πού είναι η μαμά και ο μπαμπάς σου;’ , για να μου απαντήσει ότι ‘ο μπαμπάς είναι στη δουλειά και η μαμά εδώ’».

Ο άστεγος άνδρας θεωρεί ότι η μητέρα της μικρής έχει σκοτωθεί. Όπως είπε, πήγε κοντά σε μία γυναίκα γύρω στα 60, η οποία είχε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια. Λίγο μετά κατέληξε στα χέρια του. «Ήταν γύρω στα 60 και ήταν εκεί με την οικογένειά της. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Το πιο σοκαριστικό είναι ότι ήταν παιδιά στη συναυλία», λέει ο 33χρονος.ΠΗΓΗ: THESUN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ