Τζόνσον: Ελπίζω σε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Τουρκία

Την ελπίδα να υπάρξει μία νέα μεγάλη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Τουρκία μετά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Την ελπίδα να υπάρξει μία νέα μεγάλη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Τουρκία μετά την αποχώρηση της από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

«Αυτό στο οποίο ελπίζω είναι μια μεγάλη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τουρκίας», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Φεύγουμε από την Ε.Ε., αλλά δεν φεύγουμε από την Ευρώπη», είπε ο Τζόνσον και επισήμανε ότι η Βρετανία και η Τουρκία έχουν παρόμοιες θέσεις για τη Συρία.

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι βλέπει να υπάρχει βάση για συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυπριακό.

Διαβάστε επίσης:

Ακιντζί: Η Τουρκία είναι το «λιμάνι» των Τουρκοκυπρίων – Έθεσε θέμα συνάντησης τύπου Καμπ Ντέιβιντ

Hurriyet: Ένα εκατομμύριο παιδιά εργάζονται αντί να πηγαίνουν στο σχολείο

Nέα υπερπτήση τουρκικών F-16

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google