Ο μακελάρης της Νίκαιας είχε πέντε συνεργούς

Ο δράστης που αιματοκύλισε τη Νίκαια ανήμερα της εθνικής επετείου της Γαλλίας και σκότωσε 84 ανθρώπους με το φορτηγό του σχεδίαζε την επίθεση για μήνες... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο δράστης που αιματοκύλισε τη Νίκαια ανήμερα της εθνικής επετείου της Γαλλίας και σκότωσε 84 ανθρώπους με το φορτηγό του σχεδίαζε την επίθεση για μήνες, ενώ είχε την βοήθεια τουλάχιστον 5 συνεργών, γνωστοποίησε ο εισαγγελέας του Παρισιού.

«Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τη νύχτα της 14ης Ιουλίου καταγράφει πρόοδο και όχι μόνο επιβεβαιώνει την προμελετημένη δολοφονική φύση της ενέργειας που διέπραξε ο Τυνήσιος Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουχλέλ αλλά επίσης απέδειξε ότι επωφελήθηκε από την υποστήριξη και την εμπλοκή άλλων συνεργών» επισήμανε ο Φρανσουά Μολέν σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

20 συλλήψεις από την αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι

Το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιεί για εντατικοποίηση των τρομοκρατικών χτυπημάτων στη Γαλλία – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.