Ξέσπασε σκάνδαλο με ιερόδουλες στο ξενοδοχείο του Γκιγκς – ΦΩΤΟ

Τα νέα για τον Ράιαν Γκιγκς το τελευταίο διάστημα, είναι όλο και χειρότερα.

Σαν να μην έφθανε η επικείμενη αποχώρησή του από τη Γιουνάιτεντ λόγω Μουρίνιο, ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ εμπλέκεται σε νέο ροζ σκάνδαλο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sun», το ξενοδοχείο «Hotel Football» που διατηρεί ο Ουαλός, χρησιμοποιήθηκε από περισσότερες από 30 ιερόδουλες για να κάνουν τη… δουλειά τους. Μάλιστα, μία από τις κοπέλες ονόματι Κέτι Λι, που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έγιναν τα «όργια» επί πληρωμή, μίλησε στο αγγλικό Μέσο και ανέφερε πως μέσα σε όλα αυτά ήταν και ένας άνθρωπος που δουλεύει στους «κόκκινους διαβόλους».

«Με πέρασε μέσα από την ασφάλεια ξενοδοχείου, με πλήρωσε 150 λίρες την ώρα και με παρακάλεσε να μην φωνάζω γιατί ήξερε ανθρώπους στο ξενοδοχείο. Ήταν ο όγδοος που έκανε κράτηση για μένα σε αυτό το ξενοδοχείο μέσω του γραφείου συνοδών και σε αυτό εργάζονται 30 κορίτσια. Ένας Θεός ξέρει πόσες φορές έχουν βρεθεί ιερόδουλες στο Hotel Football, μπορεί να είναι δεκάδες φορές. Δεν ξέρω τι θα σκέφτεται τώρα ο Ράιαν Γκιγκς αλλά δεν νομίζω πως έχει και αυτός τόσο καθαρό παρελθόν, έτσι δεν είναι;», ανέφερε η Κέτι Λι.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Κετσπάγια έφθασε στην Αθήνα για συνομιλίες με την ΑΕΚ

Κοντά στην Εφές ο Μπουρούσης

Κυρίαρχος και στο Ρολάν Γκαρός ο Τζόκοβιτς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ