Τι κρύβει στις τσέπες του ο Ομπάμα; – BINTEO

Ο Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε σε διαδικτυακή εκπομπή των ΗΠΑ και απάντησε στις πιο περίεργες ερωτήσεις που του έχουν κάνει, μέχρι σήμερα.

Μίλησε για τον αγαπημένο του πρωταγωνιστή από τον “Πόλεμο των Άστρων”, ενώ δεν δίστασε να δείξει στο κοινό τι κρύβει στις τσέπες του.

Παραδέχθηκε ότι έχει μια παράξενη συνήθεια από την πρώτη κιόλας μέρας της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Από τότε που έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος, ο κόσμος άρχισε να μου δίνει πράγματα, όταν έδινα ομιλίες, όπως γούρια ή φυλαχτά, πράγματα με αξία για εκείνους. Τώρα έχω τη συνήθεια να τα παίρνω μαζί και έχω ένα μπολ γεμάτο με αυτά. Δεν μπορώ να τα παίρνω πάντα όλα μαζί μου. Παίρνω όμως μερικά και τα βάζω στη τσέπη μου, για να θυμάμαι όσους γνώρισα στην πορεία και τις ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί», εξομολογήθηκε ο Ομπάμα.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι έκρυβε εκείνη τη στιγμή στην τσέπη του, που δεν ήταν άλλο από ένα ροζάριο, που του είχε προσφέρει ο Πάπας Φραγκίσκος.

«Έχει μεγάλη αξία για μένα, γιατί τον θαυμάζω αφάνταστα. Με κάνει να σκέφτομαι την ειρήνη, την προώθηση της κατανόησης και της ηθικής συμπεριφοράς», είπε.

Η συνέντευξη συνεχίστηκε με τον Ομπάμα να αποκαλύπτει στην οικοδέσποινα τα υπόλοιπα αντικείμενα, που έχει κρυμμένα στην τσέπη του, ενώ αργότερα δεν δίστασε να σχολιάσει την επιβολή φόρου σε γυναικεία προϊόντα υγιεινής και να επιλέξει ποιος χαρακτήρας από την ταινία “Πόλεμος των Άστρων” θα προτιμούσε να ήταν.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Στην Ιταλία έβγαλαν τους πρόσφυγες στην…πασαρέλα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ