Μοντέλο διαμαρτύρεται κατά της Μέρκελ – ΦΩΤΟ

Ο σχεδιαστής Ρικ Όουενς στις επιδείξεις μόδας -είτε παρουσιάζει αντρικά ρούχα είτε γυναικεία- φημίζεται για το γεγονός ότι ξεπερνά τα όρια και θεωρείται αντισυμβατικός. Την άνοιξη του 2014 επέλεξε μία ομάδα χορευτών αντί για μοντέλα, ενώ στην επίδειξη μόδας για τη συλλογή του 2015 τα ρούχα του έφεραν στρατηγικά τοποθετημένες τρύπες στον καβάλο.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου στην επίδειξη μόδας αντρικών ρούχων στο Παρίσι, αυτό που έγινε, ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο με το απροσδόκητο συμβάν που σημειώθηκε και για το οποίο όπως είπε, δεν ευθύνεται εκείνος.

Στη μέση της παρουσίασης, ένα μοντέλο που σύμφωνα με το Γούμεν’ς Γουέρ Ντέιλι ονομάζεται «Ζέρα» έβγαλε ένα μικρό πανό στο οποίο αναγραφόταν μήνυμα κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ. Το πανό με τα κακογραμμένα, κεφαλαία γράμματα έλεγε: «PLEASE KILL ANGELA MERKEL — NOT».

Σε ανακοίνωσή του ο οίκος μόδας αναφέρει ότι το μήνυμα δεν είχε την έγκριση του σχεδιαστή και πως το σύνθημα δεν πρέπει να συνδεθεί με το όνομα του Ρικ Όουενς.

Ο Όουενς δήλωσε επίσης ότι κυριολεκτικά γρονθοκόπησε τον «Ζέρα» όταν κατέβηκε από τη σκηνή. Το σίγουρο είναι, σύμφωνα με το Φασιονίστα, ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται τουλάχιστον προς το παρόν να ξανασυμμετάσχει σε επίδειξη του Ρικ Όουενς.

Διαβάστε επίσης:

Η χειρονομία της Μέρκελ στον Τσίπρα – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ