30 συγκλονιστικές εικόνες από το μακελειό στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ

Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε χθες Σάββατο το βράδυ στην καρδιά του Λονδίνου, όπου δράστες έριξαν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου προτού επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον περαστικών στη γειτονική περιοχή Μπόροου Μάρκετ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον επτά άνθρωποι.

Τουλάχιστον 48 άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε έξι νοσοκομεία της βρετανικής πρωτεύουσας, 21 εκ των οποίων νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Και οι τρεις δράστες σκοτώθηκαν από τα πυρά ένοπλων αστυνομικών. «Οκτώ ένοπλοι αστυνομικοί άδειασαν τα όπλα τους… Η πρωταρχική μας εκτίμηση είναι ότι έριξαν πενήντα βολές, στο σημείο, οι οκτώ αυτοί αστυνομικοί πυροβόλησαν 50 φορές. Οι τρεις δράστες έπεσαν νεκροί» επισήμανε ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά στο ανατολικό Λονδίνο. Ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας δήλωσε πριν από λίγο ότι οι αρχές έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στη διαδικασία της ταυτοποίησης των τριών δραστών της χθεσινής επίθεσης.

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει σε 12 συλλήψεις στο ανατολικό Λονδίνο αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε η αστυνομία του Λονδίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: Daily Mail, Mirror, Telegraph

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ