Ο αεροπειρατής ήταν ο… συγκυβερνήτης

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι τελικά ο αεροπειρατής! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο αεροπειρατής ήταν ο… συγκυβερνήτης

Ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Ethiopian Airlines είναι τελικά ο αεροπειρατής!

Όταν ο κυβερνήτης του αεροσκάφους βγήκε από το πιλοτήριο για να πάει στην τουαλέτα, ο συγκυβερνήτης που σκόπευε να ζητήσει άσυλο στην Γενεύη, κλείδωσε την πόρτα και ανέλαβε εκείνος τον έλεγχο του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου, Μπερτράν Σταμπφλί, ο 31χρονος άντρας δήλωσε ότι “ένιωθε να απειλείται” στη χώρα του και ότι ήθελε να ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελβετία. Ο αεροπειρατής ήταν άοπλος και δεν τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή ούτε των επιβατών, ούτε  και του πληρώματος.

Μόλις ο συγκυβερνήτης της Ethiopian Airlines προσγείωσε ο ίδιος στο διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης, το αεροσκάφος, έδεσε ένα σκοινί και κατέβηκε με αυτό από το παράθυρο του πιλοτηρίου.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιερ Γκρανζάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε ότι ο αεροπειρατής είναι από την Αιθιοπία, αλλά δεν έδωσε το όνομά του στη δημοσιότητα.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.