Στα δίχτυα αίρεσης η Μισέλ Φάιφερ

Στα δίχτυα αίρεσης η Μισέλ Φάιφερ

 

Στα δίχτυα μιας επικίνδυνης αίρεσης, η οποία πρέσβευε ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς φαγητό και νερό, είχε μπλεχτεί πριν χρόνια η Μισέλ Φάιφερ. Την εν λόγω συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξή της.

Ήταν η περίοδος όπου η διάσημη ηθοποιός έκανε τις πρώτες της ταινίες στο Χόλιγουντ, όταν γνωρίστηκε με ένα ζευγάρι που άρχισε σταδιακά να ελέγχει το ζήτημα της διατροφής της. Οι δυο τους παρουσιάζονταν ως ειδικοί σε θέματα βάρους, υποβάλλοντας τους πελάτες τους σε πολύ αυστηρές και περίεργες δίαιτες. Εν συνεχεία επέλεγαν τους πιο αδύναμους ψυχολογικά και τους έκαναν πλύση εγκεφάλου, προσπαθώντας αφενός να βγάλουν χρήματα από αυτούς και αφετέρου να τους μυήσουν στη φιλοσοφία του breatharianism. Σύμφωνα με αυτή, οι άνθρωποι δεν χρειάζονται νερό και φαγητό, αλλά μπορούν να ζήσουν μόνο με τον ήλιο!

Οι στόχοι

«Προσπαθούσαν να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω μου. Δεν ζούσα μαζί τους όπως οι άλλοι οπαδοί της φιλοσοφίας τους, αλλά βρισκόμουν πολλές ώρες στον χώρο τους και με πίεζαν διαρκώς να τις αυξήσω. Φυσικά, έπρεπε να τους πληρώνω κάθε φορά που πήγαινα.

 

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ