13χρονος πέθανε στο σχολείο όταν του πέταξαν ένα κομμάτι τυρί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αγόρι με σοβαρή αλλεργία στα γαλακτοκομικά άφησε την τελευταία του πνοή σε σχολείο του Λονδίνου, όταν ένας συμμαθητής του, του πέταξε ένα κομμάτι τυρί.

Ο Karanbir Cheema, έπαθε αναφυλακτικό σοκ μόλις τον ακούμπησε το τυρί, το οποίο σε μέγεθος ήταν όσο ένα χαρτί post-it. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου κατέθεσαν συμμαθητές και ιατροί.

Ο 13χρονος είχε αλλεργία στο τυρί, στα προϊόντα γάλακτος, στη γλουτένη και στα σιτιρά, στα αυγά και στους ξηρούς καρπούς, ενώ υπέφερε και από άσθμα.

“Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Λυπάμαι. Λυπάμαι για αυτό που έκαναν” είπε το αγόρι που πέταξε το κομμάτι τυρί. Αν και ήξερε ότι ο Karanbir είχε αλλεργία δεν είχε κατανοήσει ότι το τυρί είναι γαλακτοκομικό.

Όταν ρωτήθηκε τι πίστευε ότι θα προκαλούσε στον συμμαθητή του το τυρί απάντησε “πίστευα ότι θα του προκαλούσε μια κοκκινίλα ή πυρετό. Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σοβαρό”. Σύμφωνα με τα στοιχεία, το συγκεκριμένο αγόρι πετούσε σε καθημερινή βάση φαγητό σε άλλους μαθητές και την ίδια ημέρα είχε πετάξει μια μπανανόφλουδα σε έναν άλλον μαθητή του σχολείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ