Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Η «Ενικός Υπηρεσίες Διαδικτύου ΑΕ» εκτελεί ενημερωτικό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με τίτλο «Η Ευρώπη στον Ενικό», που αφορά την παραγωγή και διάχυση ενημερωτικού υλικού σχετικά με τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και τη διαδραστική ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις αυτές.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του ως άνω προγράμματος, η «Ενικός Υπηρεσίες Διαδικτύου ΑΕ» αναζητά εργολαβικό συνεργάτη που θα αναλάβει το σχεδιασμό, την οργάνωση και υλοποίηση έως επτά (7) διαδικτυακών συζητήσεων μεταξύ του δημοσιογραφικού προσωπικού της «Ενικός Υπηρεσίες Διαδικτύου ΑΕ», ειδικών σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευρωβουλευτών και άλλων.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μακρά δημοσιογραφική εμπειρία, με ιστορικό επαγγελματικής ενασχόλησης με τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Απαραίτητη η επιτυχής προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης διαχείρισης διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης, υλοποίησης διαδραστικών διαδικτυακών εκδηλώσεων και τηλεοπτικής παραγωγής.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος

Email: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 878 8006

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ