Έρευνα για το Μέλλον της Ευρώπης

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην έρευνα που διενήργησε το enikos.gr, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις πολιτών για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, με έμφαση στις προσδοκίες όσον αφορά στην ανάληψη δράσης εκ μέρους της ΕΕ, τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, καθώς και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν στο άμεσο μέλλον.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση των προτεραιοτήτων της ΕΕ για την επόμενη ημέρα. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα, μέσω της Διάσκεψης, να διατυπώσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το Μέλλον της Ευρώπης: Για την ευρωπαϊκή δημοκρατία, τις αξίες και τα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, την άμυνα και την ασφάλεια, την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και την υγεία, την ΕΕ στον κόσμο και τη μετανάστευση.

Το enikos.gr γίνεται δίαυλος επικοινωνίας και μέσω της έρευνας που πραγματοποίησε, συγκέντρωσε απόψεις πολιτών προκειμένου να τις διοχετεύσει στην Ε.Ε. Δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε όποιον το επιθυμούσε να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα και να συμβάλει στη διαμόρφωση του κοινού μας μέλλοντος.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 17:00.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.