Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης: Η επόμενη ημέρα

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 18.00-20.00 (ώρα Ελλάδας) το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει υβριδική εκδήλωση με θέμα τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης και το πώς επηρεάζεται με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις.

Η εκδήλωση χωρίζεται σε δυο μέρη:

  • Στο πρώτο μέρος, ο Αλέξανδρος Καρύδης, στέλεχος στη Γραμματεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη Διάσκεψη, θα παρουσιάσει τις τεχνικές λεπτομέρειες και τα επόμενα βήματα, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με πολίτες συμμετέχοντες στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, εθελοντές του δικτύου μαζι.eu και σπουδαστές.
  • Στο δεύτερο μέρος, οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Στέλιος Κούλογλου θα εξετάσουν το κατά πόσο οι τρέχουσες εξελίξεις, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ακρίβεια σε προϊόντα και ενέργεια, αλλά και οι επικείμενες εκλογές σε Γαλλία και Ουγγαρία, αναμένεται να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης. Τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει η δημοσιογράφος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) Οντίν Λιναρδάτου.

Πότε: Δευτέρα 28 Μαρτίου, 18.00-20.00 (ώρα Ελλάδας)

Πού: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και διαδικτυακά στη σελίδα Facebook και στο κανάλι YouTube του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ