Ζαφειρόπουλος: Δεν θα καταφέρει αναταράξεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζαφειρόπουλος: Δεν θα καταφέρει αναταράξεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα αποτελέσματα των εκλογών καθώς και την υποψηφιότητά του.

«Αναμενόμενα αποτελέσματα. Δεν υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις, αν εξαιρέσουμε ότι κάποιοι δεν περίμεναν την οριακή πλειοψηφία της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια. Όσο για τον Δήμο της Αθήνας, όλοι γνωρίζουν ότι όταν υπάρχουν δύο υποψήφιοι από τον ίδιο χώρο, δεν είναι καλό το αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά μεταξύ άλλων ο κ. Ζαφειρόπουλος και συνέχισε:

«Δεν είναι κακό να υπάρχει και ένα μήνυμα το οποίο βοηθάει τα πολιτικά πρόσωπα να αντιλαμβάνονται ορισμένες καταστάσεις και να προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις».

«Αυτός ο λαός, δεν ξεχνάει ανθρώπους οι οποίοι αγάπησαν αυτή τη χώρα, αγάπησαν αυτή την παράταξη και προσέφεραν», πρόσθεσε.

«Με βάση τα στοιχεία των περιφερειακών εκλογών, δεν δίνονται περιθώρια στον ΣΥΡΙΖΑ να ελπίζει για μια τρανή νίκη. Αυτή η μια εβδομάδα είναι ικανός χρόνος για να διορθωθούν πράγματα. Δεν θα καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει αναταράξεις. Σκοπός του είναι να προτάσσεται το κομματικό συμφέρον έναντι του Εθνικού. Ο λαός θα ψηφίσει σε σχέση με την επόμενη μέρα της χώρας εντός Ευρωπαϊκής ένωσης», σχολίασε ακόμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και ακόμα τονισε:

«Προκειμένου να κλονιστεί η κυβερνητική σταθερότητα, θα πρέπει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να ξεπερνά το άθροισμα του ποσοστού των κυβερνητικών εταίρων».

«Την Κυριακή το αποτέλεσμα θα δώσει ένα μήνυμα ότι η Ελλάδα θέλει την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θέλει και μια διαφορετική πορεία στο ευρωπαϊκό μέλλον», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ