Υποψήφιος στον Άλιμο ο Κώστας Σόμμερ

Υποψήφιος στον Άλιμο ο Κώστας Σόμμερ

Την απόφαση να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Άλιμο, με τον συνδυασμό του Νίκου Τσαμπαρλή, πήρε ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Σόμμερ.  

«Μεγάλωσα στον Άλιμο και, αν μη τι άλλο, αγαπώ πολύ αυτόν τον τόπο. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά και νοιάζομαι πολύ για ότι μας συμβαίνει. Τώρα, λοιπόν, μαζί με τον εξαιρετικό Νίκο Τσαμπαρλή, ο οποίος έχει πραγματικό όραμα, θέληση, ικανότητα και λαμπρές ιδέες, θέλω να δραστηριοποιηθώ ενεργά. Πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε να φέρουμε τις απαραίτητες και επιτακτικές πια αλλαγές στο δήμο», δηλώνει ο Κώστας Σόμμερ στο «S» και προσθέτει:

«Το να “εκμεταλλευτείς” το όνομα που μπορεί να έχεις, μαζί με όλα όσα έχεις χτίσει τόσα χρόνια, πιστεύω ότι μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει. Από την στιγμή που θέλεις να βοηθήσεις, μόνο καλό μπορεί να είναι. Άλλωστε, κάποιον που είναι ήδη γνωστός, ο κόσμος τον προτιμά. Νιώθει οικειότητα μαζί σου και ξέρει ότι για όσα υπόσχεται μπορεί να έρθει και να σε βρει. Αποκτάς έτσι αυτόματα μεγαλύτερη ευθύνη να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις, οι οποίες στις μέρες που διανύουμε είναι μεγαλύτερες από ποτέ».

Για το αν πιστεύει στην εκλογή του, απαντά: «Δεν θα υπήρχε περίπτωση να κατέβαινα, αν δεν το πίστευα. Δεν το κάνω για χαβαλέ».

 

Πηγή: Secret

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ