ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Καμίνης, όπως Πάγκαλος

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Καμίνης, όπως Πάγκαλος

 

Απάντηση στη σφοδρή κριτική που του άσκησε ο Γιώργος Καμίνης για την κοινοβουλευτική του δράση έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν για τον ίδιο από τον κ. Καμίνη σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος κατήγγειλε πως ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει μιλήσει σε καμία συνεδρίαση της ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι ο κ. Καμίνης χρησιμοποίησε άσχετους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

«Άκουσα τον κ. Καμίνη και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ πίστευα ότι ήταν ένας ευπρεπής άνθρωπος, έχασε την ψυχραιμία του και προχώρησε σε άσχετους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, θυμίζοντας την πάγια πρακτική του κόμματος του – του ΠΑΣΟΚ, την οποία είχε ξεκινήσει κάποτε ο κ. Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τον κ. Αβραμόπουλο “κύριο τίποτα”. Σήμερα, ο κ. Καμίνης, συνεχίζοντας την παράδοση του κόμματος του, με είπε μουγκό. Μόνο μουγκός δεν είμαι. Πίστευα ότι θα μιλούσε για την ουσία των προβλημάτων ή για την ουσία των προτάσεων που έχω διατυπώσει. Είναι κακή ένδειξη πρόωρης αλαζονείας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σπηλιωτόπουλος άσκησε κριτική στον Νικήτα Κακλαμάνη, τονίζοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και στην πολιτική, «για να μπορεί να ξέρει ο ίδιος πως θα είναι χρήσιμος στην παράταξή του και στον τόπο του. Έχει κριθεί».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ