ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός: Ζητάω την Κυριακή την στήριξη μόνο των πολιτών

ΒΙΝΤΕΟ-Σγουρός: Ζητάω την Κυριακή την στήριξη μόνο των πολιτών

Τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο των πολιτών -όπως είπε χαρακτηριστικά- ζήτησε με δήλωσή του, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σημερινής αναμέτρησης, ο νυν περιφερειάρχης και υποψήφιος εκ νέου στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα, να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Αττικής, για τη συμμετοχή τους στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ από την ψυχή μου τους πολίτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Δώσαμε έναν αγώνα δύσκολο, με πολλά εμπόδια. Πολλοί με παλαιές αντιλήψεις, εξακολουθούν να βλέπουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με κριτήρια κομματικών επιλογών, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την αυτοδιοίκηση για ιδιοτελή πολιτικά οφέλη. Εμείς υπερασπιζόμαστε την Περιφέρεια για τον αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα και μόνο» τόνισε ο κ. Σγουρός.

Και πρόσθεσε: «Η Περιφέρεια υπάρχει για τους πολίτες. Γι΄αυτό και ζητάω την Κυριακή, 25 Μαΐου, την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο των πολιτών. Στην κρίσιμη φάση που διανύει η πατρίδα μας με δεδομένη την ανεργία, τη συρρίκνωση των εισοδημάτων και τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς προσανατολισμό στο έργο και στις λύσεις με όρους ανάπτυξης, απασχόλησης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ενίσχυσης των εισοδημάτων. Τα προβλήματα είναι πολλά, σύνθετα και μεγάλα. Πίστευα και πιστεύω ότι μόνο με συνεργασία και ενότητα, μπορούμε να προχωρήσουμε. Σε αυτή την ενότητα καλώ τους πολίτες της Αττικής, την ερχόμενη Κυριακή. Τώρα δεν είμαι εδώ απο προσωπική φιλοδοξία, είμαι εδώ και το γνωρίζετε για να κάνω το καλύτερο. Παραμένω προσηλωμένος σε αυτό, μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζώη μας. Συνεχίζουμε…»

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.