ΒΙΝΤΕΟ-Παπαϊωάννου-Σφαέλου:Nα αποφεύγουμε τις μικροκομματικές σκοπιμότητες

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαϊωάννου-Σφαέλου:Nα αποφεύγουμε τις μικροκομματικές σκοπιμότητες

 

«Προεκλογικά πρέπει να αποφεύγουμε τις  μικροκομματικές σκοπιμότητες», τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Ελιά» Μαρία Παπαϊωάννου- Σφαέλου μιλώντας στο Αποκαλυπτικό Δελτίο στο EXTRA3.

Με αφορμή την ενδοκυβερνητική ένταση που δημιουργήθηκε μετά τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά για τα μέτρα στήριξης των αστέγων και την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ,  η κυρία Παπαϊωάννου- Σφαέλου σημείωσε ότι θα μπορούσε να είχε κληθεί ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου εφόσον ήταν συμμέτοχος στο θέμα αλλά, όπως είπε, «πάνω από όλα πρέπει να στεγαστούν οι άστεγοι έστω και έτσι, έστω και με προεκλογική αναγγελία».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής υπογράμμισε επίσης ότι το πρώτιστο κριτήριο στην επιλογή των ευρωβουλευτών θα είναι για τους πολίτες η φτώχεια και η αντιμετώπισή της.

«Όλη η Ευρώπη είναι συνυπεύθυνη για την κατάσταση που έχουμε φτάσει. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι και πρόβλημα της Ευρώπης, άλλο αν για κάποιους λόγους θέλησαν όλοι να το παρουσιάσουν ελληνικό» επισήμανε η κυρία Παπαϊωάννου- Σφαέλου εξηγώντας γιατί θέλει η ίδια να γίνει ευρωβουλευτής: «Πιστεύω ότι ζώντας μέσα στο πρόβλημα, μπορώ και τις λύσεις να βρω και την κοινή λογική να φέρω στην πολιτική γιατί τα τελευταία χρόνια εξέλειπε και η κοινή λογική με τα μέτρα που έχουν παρθεί και έχουν σαρώσει την ελληνική κοινωνία και μπορώ να έχω μια δυνατή ελληνική φωνή στο ευρωκοινοβούλιο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ