ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Μειώθηκε η ανεργία στον Πειραιά

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Μειώθηκε η ανεργία στον Πειραιά

«Η ανεργία στην πόλη του Πειραιά, από το 2012 μέχρι το 2013, έχει μειωθεί σημαντικά», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος του Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι έχει αναπτυχθεί ένα τεράστιο δίκτυο αλληλεγγύης, που το ενισχύουν ισχυροί οικονομικά, αλλά και φτωχοί, υπογραμμίζοντας ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες σε σίτιση, στέγαση, γιατρό, φάρμακα, εμβόλια και σε ενισχυτική διδασκαλία, χωρίς να φωτογραφίζονται ή να προβάλλονται αυτοί οι άνθρωποι στην τηλεόραση». Επισήμανε μάλιστα ότι πάνω απ’ όλα είναι ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του φτωχού.

Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος των εφοπλιστών κρουαζιέρας, καθώς και όλοι οι φορείς του Πειραιά – εμπόριο, επιστημονικοί σύλλογοι – είναι με το συνδυασμό του.

Επίσης, ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι, πριν θέσει υποψηφιότητα το 2010, παραιτήθηκε απ’ όλα τα πολιτικά και κομματικά αξιώματα, για να είναι ελεύθερος, ενώ τόνισε ότι δεν επέστρεψε στην κεντρική πολιτική, όταν το κόμμα από το οποίο προέρχεται κέρδισε τις εκλογές. «Εγώ παραμένω στον Πειραιά», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Μώραλης: Θέλουμε να μειώσουμε τα συσσίτια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ