ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Ηλία που είναι οι κασέτες; Θα είμαι ο ένας εκ των δύο στο β’ γύρο

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης: Ηλία που είναι οι κασέτες; Θα είμαι ο ένας εκ των δύο στο β΄ γύρο

Την εκτίμηση ότι θα είναι ο ένας εκ των δύο που θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στις 25 Μαΐου εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ, παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή τις αποκαλύψεις που δεν έγιναν ποτέ, όπως είπε.

Ο κ. Κακλαμάνης, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τις αποκαλύψεις που είχε εξαγγείλει ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τον Τάκη Μπαλτάκο, του απηύθυνε ερώτημα, προκειμένου να μάθει το λόγο που δεν προχώρησε τελικά στις αποκαλύψεις.

«Όσοι από τους βουλευτές λέγαμε ότι είναι λάθος να βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με το σκεπτικό που υπήρχε, είχαμε χαρακτηριστεί σαμποτέρ της παράταξης. Ξαφνικά αλλάζει θέση ο Πρωθυπουργός και βουβαίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ούτε κασέτες για βουλευτές ούτε κασέτες για υπουργούς ούτε για δικαστικούς. Εγώ τον ξαναρωτώ σήμερα: Ηλία που είναι οι κασέτες; Υπήρχαν; Αν υπήρχαν, γιατί τις έβαλε στο συρτάρι; Και αν δεν υπήρχαν και ήταν παραμύθια, βγες και πες το και ζήτα συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κακλαμάνης επισήμανε ότι αυτό που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση επί οκτώ χρόνια και η γνώση του. «Εγώ παρέμεινα στα έδρανα της αντιπολίτευσης του δήμου, δεν πήγα μόνο για την καρέκλα του δημάρχου και το ωραίο γραφείο της πλατείας Κοτζιά», υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Διαβάστε επίσης:

Οδηγίες προς τους ψηφοφόρους της Αττικής

Κόντρα Κακλαμάνη-Κασιδιάρη για τις “κασέτες”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ