Σπηλιωτόπουλος: Παραιτήθηκα για να είμαι ελεύθερος να συγκρουστώ

Σπηλιωτόπουλος: Παραιτήθηκα για να είμαι ελεύθερος να συγκρουστώ

Ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, για την υποψηφιότητά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι παραιτήθηκε από βουλευτής για να μπορεί να συγκρουστεί.

«Αν χρειαστεί, θα συγκρουστώ για την Αθήνα και με τον Αντώνη Σαμαρά και με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και θα αγκαλιάσω τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Αλέξη Τσίπρα αν μου το επιβάλουν τα συμφέροντα της Αθήνας», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Το αν θα βρεθώ σε debate με τον κ. Κακλαμάνη δεν αφορά εμένα. Αφορά αυτούς που το διοργανώνουν. Εγώ δεν έχω αρνηθεί και δεν είχα υπόψη μου καμία πρόσκληση που να αφορά όλους τους συμμετέχοντες», ξεκαθάρισε αρχικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος και συνέχισε:

«Όταν έχεις μπροστά σου τη μεγαλύτερη μάχη, τη μάχη της Αθήνας και μπροστά σου έχεις ένα αίτημα κατά 80% των Αθηναίων να αλλάξει η πόλη γιατί απέτυχε η παρούσα δημοτική αρχή, δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι δυνατόν να επιμένουμε σε κάποιους συνδυασμούς που προέρχονται διασπαστικά από τον δικό μας χώρο και σε όλες τις δημοσκοπήσεις δεν μπαίνουν στον δεύτερο γύρο. Άρα σε αυτή την περίπτωση, κάθε ψήφος εκεί, είναι χαμένη».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.