Σπηλιωτόπουλος: Δεν θέλω να είμαι βολεμένος

Σπηλιωτόπουλος: Δεν θέλω να είμαι βολεμένος

«Ο κ. Καμίνης δεν έκανε το έργο που έπρεπε στο δήμο της Αθήνας γιατί άλλο Δήμαρχος στο δημαρχείο, άλλο Δήμαρχος Αθηναίων», ανέφερε ο υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει επίμαχο βίντεο όπου εμφανίζεται ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας χαρακτηριστικά «μετά την παραίτησή μου από τη βουλευτική έδρα θέλω να αφοσιωθώ στην προσπάθεια που γίνεται για την Αθήνα και δεν σχολιάζω προϊόντα τα οποία ενδεχομένως έχουν ζητήματα εγκυρότητας ή ακόμη και νομιμότητας».

Αναφορικά με την απόφασή του να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα σημείωσε:

«Κυκλοφόρησα αρκετά. Μίλησα με συμπολίτες μου και διέκρινα στα μάτια τους μία καχυποψία. Αυτό εγώ δεν το άντεχα ούτε θέλω να είμαι βολεμένος. Η απόφαση έχει να κάνει με την γέννηση αυτής την δημοτικής παράταξης, δεν θα μπορούσε να προηγηθεί αυτής».

Σχολιάζοντας τον Γιώργο Καμίνη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος υπογράμμισε:

«Ήταν επιλογή του να περιοριστεί στην είσπραξη των κοινοχρήστων και να φανεί διαχειριστής. Δεν είναι προσβλητική η δουλειά που κάνει αρκεί να εισπράττει τα κοινόχρηστα από τους ενοίκους και να πηγαίνουν στην πολυκατοικία. Κανένας διαχειριστής δεν θα ήταν περήφανος για το έργο του αν αφού εισπράττει τα κοινόχρηστα, ο κοινόχρηστος χώρος ρημάζει».

«Ως διαχειριστής περιορίστηκε στις υπηρεσίες του Δήμου και δεν έκανε το έργο που έπρεπε στο δήμο της Αθήνας γιατί άλλο δήμαρχος στο δημαρχείο, άλλο Δήμαρχος Αθηναίων», συμπλήρωσε.

Επίσης κάλεσε τον κ. Καμίνη να περπατήσουν μαζί στους δρόμου της Αθήνας τονίζοντας: «εγώ μπορώ να του δείχνω τα προβλήματα που υπάρχουν και τον προκαλώ-προσκαλώ να μου δείξει το έργο ή τις παρεμβάσεις που έκανε» .

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ