ΦΩΤΟ-Ικανοποίηση στον συνδυασμό του Μώραλη

ΦΩΤΟ-Ικανοποίηση στον συνδυασμό του Μώραλη

 

Ικανοποίηση επικρατεί στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη, με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Τα exit polls δείχνουν τον Γιάννη Μώραλη να προηγείται του νυν δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και οι επιτελείς του πρώτου δηλώνουν αισιόδοξοι πως ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γιάννης Μώραλης έκανε την πρώτη εμφάνισή του στις 20:50 στο εκλογικό κέντρο του, όπου πολύς κόσμος τον υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα. Λίγο νωρίτερα είχε αφιχθεί, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι δύο άνδρες είχαν θερμό εναγκαλισμό, την ώρα που οι υποστηρικτές τού συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» προσέδιδαν πανηγυρικό τόνο με ιαχές, κόρνες και καπνογόνα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιάννης Μώραλης περιορίστηκε στο ότι θα προβεί σε δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρκέστηκε να δηλώσει: «Ο Πειραιάς είναι νικητής. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα τα ξαναπούμε».

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Πέτρος Κόκκαλης, Ειρήνη Νταϊφά, Σταύρος Ελληνιάδης και Παναγιώτης Μελάς (πρώην βουλευτής) ανάμεσα σε άλλους. Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Γιάννη Μώραλη σ’ αυτές τις δημοτικές εκλογές, καθώς και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Στέλιος Λογοθέτης είχαν φτάσει επίσης νωρίτερα. Σημειώνεται ότι για μεγάλο διάστημα στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη παρέμεινε ο υποψήφιος στις εκλογές για την περιφέρεια Πέτρος Μαντούβαλος.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.