Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές

Ο Θεοδόσης Φλώρος από τη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή δίνοντας χρηστικές πληροφορίες σε ότι αφορά τις εκλογές που έρχονται.

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η διαδικασία θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις επτά το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις επτά το απόγευμα», τόνισε αρχικά ο κ. Φλώρος και συνέχισε:

«Ο αριθμός των σταυρών ποικίλει σύμφωνα με τον αριθμό των εκλογικών περιφερειών είτε αφορά δημοτικές, είτε αφορά περιφερειακές εκλογές. Θα υπάρξει άμεση ενημέρωση στο εκλογικό τμήμα, είτε θα υπάρχει αναγραφή σε κάποιο ορατό σημείο ή θα γίνεται από τον δικαστικό αντιπρόσωπο άμεσα».

«Η διαδικασία καταμέτρησης ξεκινά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει κανείς να υπολογίσει έναν χρόνο με βάση αντικειμενικά κριτήρια γιατί είναι διπλές εκλογές. Το Υπουργείο Εσωτερικών θα κινηθεί για να πάρει αποτελέσματα σε επίπεδο συνδυασμών, ώστε να έχουμε κάποια πρώτα αποτελέσματα μετά τις 9 το βράδυ».

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.