Μώραλης: Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία

Μώραλης: Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία

 

Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία και στο δελτίο συμβάντων που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, σχετικά με δήθεν επεισόδιο σε βάρος του σε εκλογικό τμήμα, τονίζει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και συγκεκριμένα τον ταξίαρχο Κ. Τσαρδινάκη.

Μάλιστα σε ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη που εκδόθηκε σήμερα το απόγευμα, αναφέρεται επίσης ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Ποινικολόγος Παναγιώτης Κάσσης, που δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας διαψεύδει ως ανυπόστατες τις καταγγελίες του απερχόμενου δημάρχου.

«Στον Πειραιά πρέπει να μιλήσουμε για νέες θέσεις εργασίας, για ανάπτυξη, για προοπτική και όχι να ασχολούμαστε με πρακτικές του παρελθόντος, με ψέματα και κατασκευασμένες συκοφαντίες και προβοκάτσιες από επαγγελματίες του είδους» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ