Μιχαλολιάκος: Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς

Μιχαλολιάκος: Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς

Για την «μάχη» της δεύτερης Κυριακής στο δήμο Πειραιά, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Μιχαλολιάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8.

«Παραλάβαμε την πιο βρώμικη πόλη της χώρας, τον πιο βρώμικο Πειραιά από της ιδρύσεώς του και σήμερα είναι ο καθαρότερος Πειραιάς», ανέφερε ο κ. Μιχαλολιάκος ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «πρωτογενές καθήκον του δημάρχου» είναι η καθαριότητα της πόλης.

«Έχουμε μία κοινωνική πολιτική, χωρίς χαραμάδες, με κεντρικό στοιχείο το σεβασμό στην αξιοπρέπεια των αδύναμων οικονομικά πολιτών» υπογράμμισε και σημείωσε ότι σε κεντρικά σημεία του Πειραιά εκτελούνται «129 έργα συνολικού προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ».

«Βάζω εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι για μάγος, όχι για Θεός, όχι για Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε.

Ξεδιπλώνοντας το σχέδιό του, ανέφερε ότι «προβλέπει βελτίωση των υποδομών για να υπάρξει ανάπτυξη», καθώς, όπως σημείωσε «αποδείχθηκε ότι διαπλοκή δεν οδήγησε στην ανάπτυξη, αλλά αντίθετα οδήγησε στην χρεωκοπία και τη δημιουργία της φτώχειας και της ανεργίας».

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι δεν έχει παράπονο και πρόσθεσε ότι αν δεν καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος δεν θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή. «Το κόμμα μου είναι ο Πειραιάς» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ