Καταγγελίες Κουίκ για «τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων»

Καταγγελίες Κουίκ για «τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων»

Καταγγελία για ύποπτη τεχνητή έλλειψη των ψηφοδελτίων του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ του οποίου ηγείται, έκανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Όπως αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «Συγκεκριμένα, ως δια… μαγείας (!) άρχισε, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, να παρατηρείται σχεδόν μηδενικός αριθμός των διαθέσιμων ψηφοδελτίων του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ από εκλογικά κέντρα κυρίως του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης.

Όπως δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ:

“Δεν περίμενα ότι οι αθλιότητες θα ξεκίναγαν τόσο νωρίς την κρίσιμη μέρα των εκλογών.

Καθιστώ προσωπικά υπεύθυνους  για οτιδήποτε έκνομο συμβεί σε βάρος του Συνδυασμού μας και τους εποπτικούς μηχανισμούς της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου και τους κατά τον νόμο Δικαστικούς Αντιπροσώπους.

Αντίστοιχη προειδοποίηση απευθύνω και προς το Υπουργείο Εσωτερικών, που έχει την ευθύνη της διεξαγωγής των εκλογών.

Ο κάθε Δικαστικός Αντιπρόσωπος όφειλε να ελέγξει τον ακριβή αριθμό ψηφοδελτίων που παρέλαβε από το Δήμο, βάσει του νόμου +20% και να αναφέρει τις τυχόν ελλείψεις.

Θεωρώ εξαιρετικά ύποπτη την παράδοση μειωμένου αριθμού ψηφοδελτίου σε εκλογικά κέντρα του Δήμου Τοπείρου. Προφανώς εκεί κυκλοφορούν Δούρειοι Ίπποι ή Εφιάλτες της Δημοκρατίας που μας έχουν στοχεύσει επ’ ωφελεία συγκεκριμένου αντιπάλου Συνδυασμού.

Έδωσα εντολή στον νομικό μου σύμβουλο, δικηγόρο Βαγγέλη Παπαγεωργίου να ετοιμάσει μηνυτήρια αναφορά που θα κατατεθεί στην Εισαγγελία.

Ήξερα από την πρώτη στιγμή, ότι η προσωπική μου επιλογή να κατέβω ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με ένα ψηφοδέλτιο εθνικού σκοπού, θα ενοχλούσε πολλούς και ειδικότερα στην Ξάνθη.

Αντίστοιχες καταστάσεις πληροφορήθηκα ότι παρατηρήθηκαν και σε εκλογικά κέντρα της Ροδόπης.

Και στις δύο Περιφέρειες υπήρξε άμεση παρέμβαση των εκπροσώπων μας και αποστολή ικανού αριθμού νέων ψηφοδελτίων.

Επίσης ζητώ από την Περιφέρεια να ελέγξει το θέμα των φακέλων, καθώς υπάρχουν αιτήματα για έλλειψή τους σε ορισμένα εκλογικά κέντρα.

Αυτή η δήλωση είναι και η τελευταία μου προειδοποίηση, μέχρι να τελειώσει η καταμέτρηση και στο τελευταίο εκλογικό κέντρο της ΑΜ-Θ Περιφέρειας.

Δεν ανέχομαι τις εκλογικές αλητείες”».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.